PDA

View Full Version : Groep



Anrah
21-02-2015, 19:10
Is het ook mogelijk om als groep een account aan te maken op het forum?

supernoaenisis
22-02-2015, 14:12
je hoeft alleen een account aan te maken waarvan iedereen in de groep het wachtwoord weet

Anrah
22-02-2015, 21:02
Dankjewel voor de informatie.

evelienLhorses
27-02-2015, 21:03
Hoi Anrah,

Je kan ook zelf een groep maken of in een groep gaan op het forum.