PDA

View Full Version : Fishbox



AlyDee
17-12-2013, 13:03
Am primit mesaj "fisshbox gasit in rio tropical", dar nu am gasit nimic pe harta, este vreun bug, sau care este problema?

Reby22
09-01-2014, 17:29
Trebuie sa gasesti cutia pe harta.Daca sunt putini playeri probabil ca il vei gasi dar deobicei il cauta toti si nu stiu cate sanse de reusita ai.

AKREP
01-06-2014, 10:50
Nu este asa am patit si eu...Poate sa il dea sa sub un copac sau undeva nu se vede,,,Am patit ca l-am cautat si cand l-am gasit, l-am gasit din greseala...Am trecut peste el.. dupa 2 min

adalbert98
15-07-2014, 23:15
nui corect ... de ce cand dau pe fishbox ... si mai sunt 1-2 persoane langa mine le da lor ... asa mi s-a intamplat de vreo 3 X ... si sunt cu mult mai indepartati de mine si de fishbox

AKREP
17-07-2014, 05:14
Care da click pe ea ala o ia chiar daca este putin mai departe am patit si eu

adalbert98
04-08-2014, 00:20
mă dar in fişhbox , numa energie se gaseşte .. nu e corect , sa se bage şi momeală mai multă şi lvl up .. sau dacă nu energii dar măcar 10 energii īntr-un fişhbox